Tuotteet

 

PP-Electro

 

Tervetuloa tutustumaan laajaan & laadukkaaseen valikoimaamme! Kerromme mielellämme lisää ja etsimme juuri Sinulle sopivat tuotteet.
 

 
 

Myymälästämme löydät parin valmistajan peruskodinkoneet, mutta teemme mielellämme tarjouksia muistakin koneista.

 

Valikoimassamme on keittiön pienkodinkoneita, imureita, mikroaaltouuneja sekä kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Kaikki saatavissa olevat tuotteet löytyvät alla olevista linkeistä.

 

Hyvä ja tarkoituksenmukainen valaistus on tärkeää silmille, mutta se on myös sisustuksellinen elementti. Olemme halunneet panostaa valaisinvalikoimaamme ja sen onkin runsas ja monipuolinen. Jos et kuitenkaan löydä mieleistäsi, tutustu toimittajiemme laajoihin valikoimiin ja pyydä tarjous. Tilaamme mielellämme haluamasi valaisimen.

 

Aurinkosähköjärjestelmiä käytetään sähkön tuottamiseen alueilla, joilla ei ole käytössä sähköverkkoa tai asennettuna rakennuksiin tuottamaan sähköä suoraan sähköverkkoon. Aurinkosähkö on hiljaista ja päästötöntä, eikä monimutkaisia huoltotoimenpiteitä tarvita.

Aurinkosähköjärjestelmän hankintaa suunniteltaessa on hyvä miettiä, minkälaista hyötyä järjestelmästä halutaan, sillä järjestelmän teho ja tarvittavien akkujen määrä riippuvat käyttötarpeesta. Oikein mitoitetulla aurinkosähköjärjestelmällä voi käyttää valaistusta, vesipumppua ja esimerkiksi kannettavaa tietokonetta. Lisäksi voit katsella televisiota ja liittää järjestelmään soveltuvan jääkaapin.

Meiltä saat laadukkaat järjestelmät ja asennustyöt. Jos kiinnostuit, tule käymään myymälässämme tai tutustu järjestelmiin jälleenmyyjien sivuilla.

 

Nestekaasu on monipuolinen energianlähde, jota voidaan käyttää niin lämmittämiseen, ruoan valmistamiseen kuin jäähdyttämiseenkin. Esimerkiksi kesämökeillä nestekaasu voi olla ainoa käytössä oleva energianlähde.

Suosituimmat nestekaasulla toimivat laitteet ovat liesi, liesitasot ja jääkaappi, mutta meiltä löytyy myös kaasulaitteistojen varaosia ja valaistukseen liittyviä tarvikkeita. Kaasulaitteiden huollosta löytyy lisätietoja Palvelut-osiossa. Tutustu maahantuojien monipuolisiin valikoimiin heidän sivuillaan.

 

Ilmalämpöpumput säästävät energiaa ja rahaa.

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista.